X
تبلیغات
زولا

مجله تفریحی و فرهنگی شکوه زندگی

آموزش درست کردن ترشی با آب گوجه


این ترشی خوش طعم مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است .امیدوارم که خوشتون بیاد



  


 موادلازم:


گل کلم یک بوته متوسط و ریز خرد شده 

 گوجه 2 کیلو رنده شده 

 فلفل تند سبز 10 عدد 

سیر یک بوته بزرگ 

خیار 5 تا 6 عدد 

کرفس یک بوته کوچک 

موسیر خیس شده 100 گرم  

رب گوجه یک لیوان  

نمک و گلپر، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره به میزان لازم  

سرکه یک لیوان      

طرز تهیه آسان و ساده:


 گوجه‌ها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید.  سرکه را به آن اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود.  تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید.     همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و بعد آب گوجه، سرکه، ادویه‌ها و رب را به آن اضافه و مخلوط کنید و در شیشه‌ای بزرگ بریزید و در یخچال نگهداری کنید.  این ترشی مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است

نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)